print mail bookmark
duikerslog
duiknieuws
marktplaats
duikfoto's
duikstekken
duikclubs
duikshops
duikcentra
webmasters
laatste duiken

Inbraak_misdaadgeplaatst door: ericverlooij op 2006-11-01 11:20:39
71 opmerkingen van bezoekers

  Nederlandse duiker gepakt met drugs

ANTWERPEN (ANP) - Een 52-jarige Nederlander is samen met twee Belgen en een Italiaan in Antwerpen aangehouden in verband met een uitzonderlijke drugssmokkel in de Belgische havenstad. De mannen werden betrapt toen ze onder water drugs wilden overbrengen vanuit een olietanker naar een binnenschip.
De operatie had begin deze maand plaats. De drugs zaten onder de waterlijn in een luik aan de achterboeg van de tanker. Duikers van de politie vonden 67 kilo coca´ne in grote verzwaarde rubberzakken.
De verdachten werden de nacht erna gearresteerd toen ze vanuit het binnenschip de coca´ne wilden ophalen. De Nederlander was een van de twee duikers die onder water de drugs moesten ophalen.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: ericverlooij op 2006-10-09 09:18:58
65 opmerkingen van bezoekers

  Brasem waarschuwt tegen terrorisme

San Francisco, Washington en New York hebben de hulp ingeroepen van vissen in de strijd tegen het terrorisme. Om er zo snel mogelijk achter te komen of terroristen het drinkwater hebben vergiftigd zijn brasems in watertanks gezet die steeds worden ververst. Sensoren registreren de ademhaling, zwempatronen en hartslag van de vissen.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: turtle2000 op 2006-06-08 09:02:19
76 opmerkingen van bezoekers

  Autoinbrekers actief

Duikers die proberen de drukte bij de Zeelandbrug te ontlopen door laat in de avond duiken wordt gewaarschuwd niet van waarde in de auto achter te laten. Afgelopen week zijn al van een aantal auto`s de zijruiten op minder prettige manier geopend. Laat dus niets van waarde in de auto achter of beter nog laat iemand bij de auto achter.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: ericverlooij op 2006-04-08 15:32:53
97 opmerkingen van bezoekers

  Snelkraak bij Suunto

Op dinsdag 21 maart om 23.15 uur werd bij Suunto Benelux in Tholen een snelkraak gepleegd. De daders hebben alleen Suunto-materialen meegenomen, met name een groot aantal D9's en Mosquito's.
De politie was gelukkig snel ter plaatse, maar heeft de inbrekers jammer genoeg net gemist. Mocht je iets ter ore komen of heb je je twijfels bij materiaal dat je aangeboden wordt, neem dan contact op met de politie van Tholen, 0900-8844, of met Suunto Benelux, 0166-601060.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: ericverlooij op 2006-01-26 11:45:59
86 opmerkingen van bezoekers

  Man gewond bij duik naar coca´ne

42-jarige man is vorige week gewond geraakt bij een duik naar coca´ne in de Rotterdamse Eemhaven. De drugs zat in een cilinder aan de romp van een containerschip en moest vermoedelijk op die wijze Nederland worden binnengesmokkeld. De duiker en drie andere verdachten zijn gearresteerd, meldde het Openbaar Ministerie zaterdag. Roeiers merkten de gewonde man op. De duiker was tegen de schroef van het vertrekkende schip gezwommen. Hij werd met onbekend letsel en onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis. Op de wal trof de politie twee verdachten (40 en 28 jaar) aan. Later werd een vierde persoon aangehouden. Het ging om in totaal vijf kilo coca´ne. De gebruikte smokkelmethode komt vaker voor, meldde een woordvoerder van het OM.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: turtle2000 op 2005-09-28 00:12:25
54 opmerkingen van bezoekers

  Aangifte bij politie Zeeland via internet

Vanaf woensdag kunnen mensen via het internet bij de politie aangifte doen
van een aantal strafbare feiten. Het gaat dan om lichte vergrijpen, zoals
vernielingen, de diefstal van een fiets en de inbraak in een auto.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: turtle2000 op 2005-07-09 10:15:58
109 opmerkingen van bezoekers

  Paniek na inbraken in duikwinkels

De Nederlandse duikwereld is in paniek na twee professioneel uitgevoerde inbraken in drie weken in grote duikwinkels, waaronder Top Sport Diving in Oosterhout.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: ericverlooij op 2005-06-09 12:00:12
18 opmerkingen van bezoekers

  Man betrapt met verboden warrelnet

Een 33-jarige man uit Goes is woensdag op de Zeedijk bij ┤s Gravenpolder betrapt op het uitzetten van een zogenaamd warrelnet.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: ericverlooij op 2005-04-11 16:41:18
18 opmerkingen van bezoekers

  Drugs per onderzeeŰr

De drugslobby wordt ook steeds inventiever. Zo is de Colombiaanse politie gestuit op een zelfgemaakte onderzeeŰr waarmee drugshandelaren coca´ne wilden smokkelen naar de Vernigde Staten en Europa. Volgens de autoriteiten was de duikboot zojuist af, toen zij het gevaarte ontdekten. De onderzeeŰr, die werd ondenkt na een tip, had zo'n 10 ton verdovende middelen kunnen vervoeren. Er zijn nog geen arrestaties verricht.


Inbraak_misdaadgeplaatst door: ericverlooij op 2005-01-27 20:53:17
nog geen opmerkingen geplaatst

  Motor Duik Holland Schoon gestolen

In de nacht van zondag 23 januari op maandag 24 januari is de buitenboordmotor van de Stichting Duik Holland Schoon gestolen. Het betreft een buitenboordmotor van het merk Yamaha van 40 PK en was bevestigd op de boot die in de winterstalling lag bij Marina Muiderzand in Almere. Voor stichting Duik Holland Schoon is dit boot behalve ons boegbeeld, van groot belang bij het assisteren van (duik)evenementen op het water en onder het water. Behalve dat ons boot zeer regelmatig gebruikt werd tijdens schoonduikacties waarbij over de jaren heen tientallen tonnen afval uit grachten, meren en kanalen door heel Nederland is opgedoken, werd het ook ingezet voor andere milieuactiviteiten en was de boot ook gratis ter beschikking voor andere water evenementen. Voor de vrijwilligers van Stichting Duik Holland Schoon is dit een enorme klap na jaren van hard werken om ons Nederlandse onderwatermilieu te verbeteren. Alle tips zijn welkom. dhs@wxs.nl

Bedreigingen (vd natuur)
Bedreigingen (vd natuur) ]
Biologie en onderwaterleven
Biologie en onderwaterleven ]
Duikalarm en waarschuwingen
Duikalarm en waarschuwingen ]
Duiken met een handicap
Duiken met een handicap ]
Duikgadgets
Duikgadgets ]
(afgezonken) duikobjecten
(afgezonken) duikobjecten ]
Duikongevallen
Duikongevallen ]
Duikstekken in Nederland
Duikstekken in Nederland ]
Evenemententen
Evenemententen ]
Inbraak en andere misdaad
Inbraak en andere misdaad ]
Juridisch
Juridisch ]
Opmerkelijke zaken
Opmerkelijke zaken ]
Overheid en duiken
Overheid en duiken ]
Overige zaken
Overige zaken ]
Overlijdensberichten
Overlijdensberichten ]
Recordpogingen
Recordpogingen ]
Nieuws over deze site
Nieuws over deze site ]
Vervoer en parkeren
Vervoer en parkeren ]


Voor meer info stuur een bericht naar: eric
© 2002-2017 EV-Soft Webdesign


  lid worden
wachtwoord kwijt?

  


Ook hier adverteren? 
Ontvang onze nieuwsbrief
Naam:
Email:
Uit:
Bond: