Duikclub

Duikclub "DUIKTEAM MIRAMAR GRONINGEN"

geen postcode of coordinaten bekend, dus geen landkaart

ID60
ProvincieGroningen
NaamDUIKTEAM MIRAMAR GRONINGEN
adresPostbus 6071
PlaatsGRONINGEN
landnederland
telefoon050-5272444
secretarisMiranda Nijenhuis
emailsecretaris@miramargroningen.nl
homepagewww.miramargroningen.nl
opleidingNOB
eigenopleidingja
leden80
contributie120
doelgroepalgemeen
clubinfo

We zijn een hele gezellige vereniging met aan harde kern van ongeveer 20 mensen die vaak duiken. Niet alleen op de clubduik elke zondag, maar ook doordeweeks, Ruinerwold, Tynaarlo, Zuidlaren, de Piccardthofplas, Tjalleberd, allemaal mooie stekken waar regelmatig leden van ons heen rijden voor een mooi duikje, meestal in het donker.

Ook rijdt er regelmatig (sowieso twee keer per jaar met de activiteitencommissie) een groepje Miramarianen naar Zeeland om daar een aantal duikjes te maken in de Oosterschelde of het Grevelingenmeer.

We hebben een vulstation dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week ongelimiteerd kunt gebruiken zonder dat je een vulmeester of iets dergelijks nodig hebt. Fles aansluiten, pasje langs de lezer en vullen maar!

Nieuwe leden zijn altijd welkom, er staat een team van zo'n 15 instructeurs klaar om je gratis op te leiden en je krijgt tijdens het eerste jaar van je lidmaatschap een fles, een stabjack en een automaat in bruikleen.

Bel gerust voor meer informatie of kom eens kijken op donderdagavond van 21:00 tot 22:00 in het Helperzwembad aan de Moddermanlaan in Groningen.

compressorja
logohttp://www.miramargroningen.nl/images/logo.gif