Update duikerslog deel 2

We zijn alweer een paar weken verder na de grote update van midden mei en de reacties zijn erg positief. Daar ben ik uiteraard heel blij mee 😀

Er zijn de nodige issues gemeld en grotendeels opgelost. Een aantal helaas ook nog niet. Om het overzicht te houden heb ik een forum gestart waar je kan melden waar je tegenaan loopt. Dus loop je nog ergens tegen aan? Meldt het in dit deel van het forum.

Gerelateerde berichten

25 thoughts on “Update duikerslog deel 2

  1. Als ik een naam aan klik van iemands gelogde duiken dan krijg ik automatisch de eerst gelogde duik. Kan dit ook andersom ? In mijn eigen logboek kan ik dit met het pijltje zelf regelen of de eerste gelogde duik of de laatste gelogde duik te zien krijg.

  2. Het ziet er prachtig uit, dankjewel. ik heb wel een “bugje” ik kom met mn mobiel wel in de duikstekkenlijst bij loggen van een duik, maar wordt er dan bij kiezen van een stek uitgegooid. Met de laptop kom ik niet in de lijst, Noch met explorer, noch met chrome.

  3. Ontzettend mooi geworden Eric! Helemaal 2019!

    Wat ik niet kan vinden- maar misschien die ik het fout- is dat overzicht wat je eerst had met gemiddelde duikdiepte over alle duiken, overzicht hoe vaak je welke stek hebt bedoken, overzicht buddy’s en hoe vaak, langste duik, diepste duik etc.

    Of moet ik ergens klikken en heb ik dat niet gezien @eric?

  4. @Eric, ik kan niet editen, maar t is al opgelost, heb de statistieken gevonden (en ook totaal aantal duiken).

    Voor de anderen: je ziet het niet als je in je eigen logboek zit, maar wel als je je logboek bekijkt zoals een externe dat doet (dus op naam).

Geef een reactie