Duikclub

Duikclub "SAFARI DIVING LANZAROTE"

ID338
ProvincieZuid Holland
NaamSAFARI DIVING LANZAROTE
adresHolysingel 220
PlaatsVLAARDINGEN
landnederland
telefoon0655-521634
emailinfo@safaridiving.nl
homepagewww.safaridiving.nl
opleidingnob-padi-naui-iads
eigenopleidingja
doelgroepalgemeen
anderedoelgroepIedereen is welkom bij ons!this were
clubinfo

Safari Diving is een duikcentrum verbonden aan een hoog niveau van duikveiligheid en kwaliteit in opleiden. We heten duikers welkom met alle kwalificaties van ieder niveau, gehandicapte duikers, niet-duikers en kinderen. Ons personeel spreekt verschillende talen, waaronder Nederlands, Spaans, Engels en Duits.

Het duikcentrum bevindt zich in Puerto del Carmen (zie zwarte pijl op de onderstaande plattegrond), de grootste badplaats van Lanzarote, vlak bij restaurants, winkels, sportfaciliteiten, en uw accommodatie. Het ligt aan een kleine baai, naast Hotel Fariones. De baai, beschermd door twee rotspartijen, die uitlopen in zee, is heel gemakkelijk voor beginnende duikers en voorziet de ervaren duiker van gevarieerde en zeer interessante duiken. Het zandstrand, de poeltjes tussen de rotsen en het snorkelen zijn leuk voor de niet-duikers en het biedt veel plezier aan de gehele familie.

HET DUIKEN
Duiken is het hele jaar door mogelijk. De Atlantische Oceaan is nog steeds erg schoon en helder met een zeer goed zicht. Toentertijd zijn er door de lavastromingen onder water veel riffen gevormd. Met ons ''huisrif'' voor de deur, hebben wij, duikers van ieder niveau, een gevarieerd duikprogramma te bieden, wat u kunt ontdekken door mee te duiken met onze strand- of bootduiken. Er zijn veel grote vissen te zien zoals zeebaarzen, tonijnen, barracuda's, zandhaaien, murenen, inktvissen, verschillende soorten roggen en soms ook dolfijnen of walvissen. Niet ver van het duikcentrum hebben we zelfs een natuurpark onderwater, waar ze speciaal voor duikers enkele ''oude'' scheepswrakken hebben afgezonken.

faxnummer010-4359776
compressorja