37 gewapende dolfijnen ontsnapt

De Amerikaanse marine zou, als gevolg van de orkaan Katrina, 36 speciaal getrainde dolfijnen zijn kwijtgeraakt. Doordat hun onderkomen onderliep konden de dieren hun vrijheid tegemoet zwemmen. Vermoed wordt dat de dolfijnen zich nu in de Golf van Mexico ophouden, aldus het blad The Observer, dat zich beroept op bronnen binnen de marine. Deze wil de geruchten echter bevestigen noch ontkennen.

Het gaat om dolfijnen die getraind zijn in het tijdelijk uitschakelen van terroristen en spionnen middels verdovende pijltjes die de dieren kunnen afvuren met een speciaal harnas. Daarnaast kunnen de dieren ook worden ingezet om mijnen op te sporen. Een aantal van de ontsnapte dolfijnen zouden zijn toegerust met het speciale harnas. De kans bestaat dat de dieren hun pijltjes richten op nietsvermoedende duikers en surfers, als deze voor terroristen worden aangezien. Bij een treffer is er de kans op de verdrinkingsdood als er niemand anders in de buurt is.

bron: fok.nl
Slaat nergens op
onzin@hotmail.com
Gelul!
Slaat nergens op
onzin@hotmail.com
Gelul!
Roberto
ikke@thuis.nl
hahaha lijkt mij ook 100% onzin.

Het idee alleen al woehahahahaha keb me in tijden niet meer zo goed gevoeld na de lachpartij die ik net heb gehad na het visualiseren van het verhaal in mijn hoofd.

Meer van dit soort humor is goed voor de kaakspieren.
Eva
Eva_horsesloverke@hotmail.com
erg he

Geef een reactie