Belgische overleden na duikongeval

Door een duikongeval in Scherpernisse is vrijdagavond 7 mei een Belgische vrouw overleden. Drie Belgische duikers konden niet meer uit het water komen en hadden zich vastgeklampt aan een boei. Een boot van Rijkswaterstaat haalde het drietal uit het water maar een vrouw bleek overledenHYDRO EDJE
edwinheidi.dekids@skynet.be
alle duikongevallen zijn meestal te wijten aan hun eigen schuld . neem nu dit ongeval ze hadden allemaal veel duiken maar wie gaat er in godsnaam duiken in windkracht 7 er was al dagen storm er ging enorm veel water van het land in zee .en dan gaan ze nog duiken ondanks dat er al deze faktoren en rol spelen op het scheld .dit ongeval is enkel aan hen te wijten en de breveten zouden ommidelijk moeten in getroken worden .wat voor en voorbeeld is dit van deze instructeur om met dit weer te duiken ongehoord
Paul Meeuwisse
paul@deepdiving.nl
Het zou verstandig zijn eerst af te wachten wat de feitelijke oorzaak is van dit tragische ongeluk, alvorens bij voorbaat al vast te stellen dat er een relatie is tussen de weersomstandigheden en het ongeluk.
Ongenuanceerde – en stigmatiserende opmerkingen passen niet. Denk a.u.b. aan de betrokkenen.
Patrik
brieje21@hotmail.com
Dank u Paul voor deze begripvolle opmerking. Ik zou het niet beter kunnen verwoorden.
Vanwege een duikmaat van de overledene
Arlette
Arlette.vanderkolk@wanadoo.nl
Steeds weer ben ik verbaasd over de snelle en harde commentaren van mensen als er iets gebeurd is. Natuurlijk zijn bijna alle ongelukken mede een gevolg van inschattingsfouten. Maar dat is geen reden om meteen met verwijten te smijten. Het lijkt eerder een “hoe kan iemand zo dom zijn”-reactie om er vooral niet aan te denken dat het jezelf ook kan gebeuren. Degenen die het betreft hebben het al zwaar genoeg, om ook nog door hun mededuikers aangevallen te worden. Laten wij de berichten over de oorzaak afwachten en er van leren. Mocht iemand iets te verwijten zijn dan zijn daar genoeg professionals die zich over dat aspect zullen buigen.
Fil
info@info.be
Duiken is een veilige sport, helaas gebeuren er soms ongelukken. Het zou mooi zijn voor de duiksport in het algemeen dat er een verslag zou openbaar gemaakt worden van elk duikongeval, een gewone opsomming van de feiten, zonder de betrokken partijen te veroordelen (dat zijn onze zaken niet) … . Zodoende kunnen we eventueel toekomstige gelijkwaardige situaties vermijden en meest belangrijk … zo kunnen de telkens weer circulerende wilde cowboy verhalen na een duikongeval tot “normale” proporties herleid worden.
kurt
nuytens.kurt@pandora.be
negatieve comentaar doet weer overal de ronde van ze hebben dit of ze hebben dat,wel hou zulke comentaar maar voor u eigen het zou je zelf wel eens kunnen overkomen.Denk aan het leed dat de naaste nu mogen verwerken.
kurt
nuytens.kurt@pandora.be
negatieve comentaar doet weer overal de ronde van ze hebben dit of ze hebben dat,wel hou zulke comentaar maar voor u eigen het zou je zelf wel eens kunnen overkomen.Denk aan het leed dat de naaste nu mogen verwerken.

Geef een reactie