Boscross 3 oktober 2004

Na enige jaren van afwezigheid presenteert Duikteam NEMO te Amstelveen op 3 oktober 2004 wederom de Boscross. Dit voorheen druk bezochte evenement trekt verenigingen uit de hele omgeving. Er doen niet alleen duikverenigingen aan mee maar ook andere zwemverenigingen en zelfs de brandweer is hier te vinden.Bij de boscross is het de bedoeling dat een parcours wordt afgelegd dwars door het Amsterdamsebos.

Onderweg komen de deelnemers allerhande hindernissen tegen. De deelnemers doen mee in buddy paren. Wat inhoud dat je met een vriend of vriendin samen meedoet. Je brengt samen de boscross tot een goed eind. Het is niet alleen een uitdaging om het te volbrengen maar het is ook heel gezellig. Het is mogelijk om het parcours te rennen en zo een snelle tijd neer te zetten maar het is ook de bedoeling om de opdrachten met succes te volbrengen. Iedereen kan dus ook op een rustig tempo de boscross binnen de tijd makkelijk volbrengen.

Na afloop zorgt Duikteam NEMO voor de inwendige mens d.m.v. een uitgebreid buffet en kan men zich opfrissen. Dan is iedereen op en top voor de prijs uitreiking. Niet alleen de beste drie buddyparen vallen in de prijzen maar ook de beste vereniging en de meest originele deelnemer.

De kosten bedragen 15 euro per persoon

De inschrijving start op 15 april 2004 en sluit op 15 september. De inschrijfformulieren zijn te vinden op de NEMO website: www.duikteamnemo.nl. De inschrijving kan per e-mail gebeuren. Houd er wel rekening mee dat deze pas geldig is na betaling. Op de dag zelf is er GEEN mogelijkheid tot inschrijving. vol=vol.

De volgende materialen zijn nodig: duikpak, vinnen, bril en snorkel, kompas en een geldige medische sportkeuring.

Voor meer informatie: www.duikteamnemo.nl

boscross@duikteamnemo.nl

Geef een reactie