Cursus mariene biologie voor duikers

Van 14 t/m 16 mei organiseert duikschool Oceanus uit Goes weer een cursus mariene biologie voor duikers. De cursus vindt plaats in kamphuis “de Koebel” in Burgh-Haamstede. Tijdens het weekend wordt gedoken in de Grevelingen en op Neeltje Jans. Met presentaties, film en een “verzamelduik” worden de deelnemers ingevoerd in de mariene biologie van de Zeeuwse wateren. De cursus staat onder begeleiding van een aantal mariene biologen. Kosten van de cursus zijn €215, inclusief overnachtingen, alle maaltijden en exemplaar van de “Oosterschelde veldgids”.
Meer informatie op www.oceanus.nl. Aanmeldingen en informatie: info@oceanus.nl, tel. 0113-226431.
Anne Frijsinger
annenmat@datatrans.hu
Krijg je soms een champagneontbijt erbij? Dat is toch wel een erge dure cursus. De stichting onderwaterbiologie geeft deze cursus voor €75,- . Daar zit ook het eten en slapen bij met natuurlijk ook cursusmatriaal. Het drinken moet je wel nog erbij betalen.Het zijn rasechte marienbiologen
http://www.biol.rug.nl/onderwaterbiologie/
De BW van NOB doet het voor € 80,- all-in met uitzondering van de consumpties. Aan de accomotatie gaat het geld niet op want de Koebel is spotgoedkoop en er kunnen ongeveer 40 mensen in, dus tel uit de winst.

Geef een reactie