Decompressie bij NOB meeverzekerd

Voor de NOB-leden is nu een decompressiebehandeling in binnen- en buitenland in de basisverzekering opgenomen. Hiervoor wordt een bedrag van 91 eurocent gerekend. De premie zit, zoals nu met de Collectieve Ongevallenverzekering als het geval is, in de afdracht voor het lidmaatschap via de verenigingen (of als servicelid) en wordt met de decompressiebehandeling inclusief noodtransport niet echt duurder.

De NOB kan vanaf nu ook onder eigen vlag het aloude en bekende Schox-verzekeringspakket tegen gereduceerde tarieven aanbieden. NOB-leden hoeven bovendien bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering niet meer alle modules af te sluiten, wat behoorlijk in de kosten scheelt. Een belangrijk deel is namelijk al opgenomen in de basisverzekering. Dit kan zo’n 21 euro schelen; al bijna de NOB-afdracht op jaarbasis!

Het pakket is niet nieuw, maar een pakket dat in de jarenlange ervaring gegroeid is tot een uniek pakket. De basisverzekering voor alle leden kent een werelddekking; de individueel af te sluiten doorlopende reisverzekering geldt uiteraard ook over de hele wereld, inclusief een middagje duiken in Zeelnad. Maar ook de ski-uitrusting is meeverzekerd.
Met uitzondering van duikkleding word de nieuwwaarde van spullen vergoed als deze tenminste niet ouder zijn dan drie jaar.

De verschillende modulen waaruit de NOB-polis is opgebouwd worden in de volgende uitgave van de Onderwatersport gepubliceerd en op de site gezet. NOB-leden die geïnteresseerd zijn in de doorlopende reisverzekering van de NOB-polis en nu al meer informatie wensen kunnen contact opnemen met:

Ridderpoort Schox Assurantiën
Postbus 50
2920 AB Krimpen a/d IJssel
Tel: 0180-515522
Fax: 0180-510237
info@schox.nl

bron nob-nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie