Die Hard VII van 20 tot 22 jan.

Dit bericht ontvingen wij van Niels Schrieken van de stichting Anemoon.De herfst heeft zich ingezet en de klok staat alweer bijna op wintertijd. Het is weer tijd het Die Hard weekend aan te kondigen. In het weekend van 20/1/2006 t/m 22/1/2006 organiseert de Stichting Anemoon voor de zevende maal het Die Hard weekend. Een weekend waarin we in een gezellige sfeer biologische kennis met elkaar uitwisselen. En dat betekent natuurlijk dat we zoveel mogelijk duiken maken, MOO-formulieren invullen en diapresentaties houden.

Ik wil jullie van harte uitnodigen om je aan te melden voor dit enerverende weekend. Wil je zo vriendelijk zijn mij vóór 1 december 2005 te laten weten of je meegaat. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!!!! Je wilt toch ook zo”n felbegeerde Die Hard duikerspas? Geintresseerden kunnen mailen naar: niels.schrieken@atosorigin.com

Voor het weekend ben ik op zoek naar enthousiaste mensen die een diapresentatie willen houden op de zaterdagavond. Je mag maximaal 25 dia”s selecteren, waarbij de voorkeur uitgaat naar dia”s uit het West-Europese getijden gebied. Ik verwacht ook digitale presentaties en dan hebben we een beamer nodig. Als iemand die heeft, hoor ik dat graag.

Zoals jullie van mij gewend zijn wil ik voor de vrijdagavond een maaltijd bestellen. Ik hoor graag uiterlijk 17 december van jullie wie op vrijdag avond tijdens het Die-Hard warm wil eten in Renesse.

Daarnaast zoek ik iemand die zin heeft om op de zaterdag te koken. Dat hoef je niet alleen te doen, want er zijn hulptroepen.

De kosten bedragen 75 euro per persoon.

Programma:

Vrijdag 20 januari 2006
Nachtduik in de Oosterschelde

Zaterdag 21 januari 2006
Ochtendduik

Middagduik in de Oosterschelde
18:00 uur eten
20:00 uur dia

Zondag 22 januari 2006
Ochtendduik in de Oosterschelde
Middagduik in de Grevelingen.

Adres “Camping de Witte boulevard”:
De Witte Boulevard
Zeedistelweg 10
4325 BM Renesse
tel: 0111 461238
fax: 0111 463176
Website: witteboulevard

Zelf meenemen:
Theedoek
Slaapzak
Kussensloop
Handdoeken

Met vriendelijke groet / With kind regards,

Niels Schrieken

Geef een reactie