Update Duikerlog

Zoals je ziet heb ik duikerslog voor het eerst in lange tijd een stevige update gegeven. Alles is omgezet naar WordPress, werkt met https en binnenkort is duikerslog.nl op je mobiel ook goed te gebruiken. Dat is handig, want dan kan je je duik direct op je mobieltje loggen.

90% werkt weer, maar ik moet nog wel de nodige puntjes op de i zetten. Dus even geduld als alles niet gelijk weer werkt. Als je dingen wilt doorgeven kan dat in de reacties hieronder.

Lukt het niet om te loggen stuur dan een mail naar eric@dui… (je weet wel)

Groeten Eric

Gerelateerde berichten

18 thoughts on “Update Duikerlog

 1. Ziet er moderner uit….ik moet er nog wel aan wennen….Het invoeren met gebruik van gegevens van vorige duik heb ik nog niet onder de knie. Ook vond ik het prettiger dat de laatste duik bovenaan staat….
  Zal wel wennen zijn
  Hgr, Jan

 2. Kan wordpress niet met een hoge komma overweg?
  ‘Sha’ab’ blijft ie ‘Sha/’ab’ van maken.
  .
  Buddylijst gebeurt nog iets raars. Mijn buddy Zoe heb ik 83 duiken ofzo mee gemaakt, maar die staat 2 keer in de lijst. 1 keer met 42 duiken en een keer met 41 duiken… Dat was vorige week niet zo.
  .
  En de datums zijn weer eens verschoven, alles is weer een uur opgeschoven, waardoor veel duiken zelfs van datum veranderd zijn.

 3. Hi Willy, Dank voor je alerte en goeie opmerkingen:

 4. – Probleem met de hoge komma heb ik niet kunnen achterhalen. In welk scherm loop je daar tegenaan?
 5. – Ik zie waar het mis gaat bij Zoe, dat heb ik gelijk kunnen fixen. Je hebt nu weer 83 duiken met Zoe.
 6. – Ik zie inderdaad dat alle datum op gmt staan, zo te zien moet ik overal een uur bij optellen. Bij nieuw ingevoerde duiken gaat het zo te zien wel goed.
 7. Hoi Eric,
  dank voor je reactie.
  18 maart heb ik een duik op Sha\’ab Iris ingevoerd, heb notabene de ‘auto-fill’ gebruikt, dus min of meer gekopieerd van een eerdere duik, maar hij blijft die backslash geven en slaat ‘m ook op als een ‘nieuwe’ duikstek.
  De oude duiken blijven wel staan als “Sha’ab” zonder die backslash er in.

 8. Ja, daar moet je nog even naar kijken, het maakt niet uit of ik het zelf in typ of kopieer, die \ blijft komen.
  .
  Oeps, heb dus even wat fake duiken ingevoerd om dit te testen, maar als ik die (of elke willekeurige andere duik) wil verwijderen, dan vraagt ie:
  Weet je zeker dat je jouw duik van: Thu 01 January 1970 om 01:00 wilt verwijderen?

 9. Eric,
  Komen de overzichten van de buddy’s, landen, duikstekken en duikduur nog terug?
  In mijn totaal mis ik nog 2 duiken, ik heb een 20 tal duiken teruggebladerd en die staan erin goed in. Mijn totaal zou nu op 488 duiken moeten staan. staat nu op 486.
  Bij het tabblad “Mijn Logboek” onder “Mijn Gegevens” komt een chatbericht te voorschijn.
  Voor de rest is het een mooie metamorfose.

 10. Hoi Jos,

  De totalen in het grijze blok “duikloggers” rechts werden nog niet automatisch bijgewerkt. Wordt snel gefixed

  Overzicht met buddy’s, landen, duikstekken en duikduur is er nog steeds hoor. wordt alleen ingeklapt getoond, zie je ze staan?

  de chatberichten heb ik onder een linkje gezet, dat zijn berichten die andere duikloggers ooit naar jou hebben gestuurd.

 11. Hoi Eric,

  zie er super uit, erg fraai. Update wordt zeker gewaardeerd.

  Toen ik mijn naam “divemaster31373” in de duikloggers lijst aan klikte zag ik dat het overzicht van soorten water bij mij niet klopte.
  Heel veel zwembad, redelijke veel zoet en heel weinig zout. Het is net alsof verdraaid is. aantal zwembad zou zoet, moeten zijn, aantal zoet zou zout moeten zijn en aantal zout wellicht zwembad.

  Brak wordt ook niet aangetoond.

  Verder niets dan lof
  gr.
  Danny

Geef een reactie