Duikerslog start forum

Er zijn eigenlijk al veel te veel duikfora en de meeste lopen dan ook voor geen meter. Dus jarenlang had geen duikerslog dan ook geen fora, omdat het aan kritieke bezoekersmassa ontbrak om zoiets draaiende te houden. De afgelopen jaren is duikerslog echter als kool gegroeid en. De laatste 4 weken zitten we vaak boven de 1000 bezoekers per dag. Een forum biedt gelijk de mogelijkheid om de zinnige dingen en onzinnige dingen netjes te sorteren. Dit wasop de oude reactiepagina, waar alles onder elkaar kwam, niet mogelijk. Dus kom eens kijken op het forum. En babbel lekker mee!

15 thoughts on “Duikerslog start forum

  1. Hoi Erik, als ik op je link klik zie ik ze wel, maar als ik gewoon op mijn logboek klik niet… Mss komt dat omdat ik dan alleen het te bewerken logboek zie?? Voorhgeen had je namelijk de knop nog erbij zitten waarin je kon kiezen dat je je logboek wilde zien, zoals anderen hem zien ( jou link dus….) die zie ik nu niet…

  2. Hoi Erik,

    Als je kijkt bij de gehele lijst van duikers dan staan die allemaal dwars door elkaar. In de vorige versie van duikerslog stond alles op alfabetische volgorde. Kan dit weer hersteld worden.

    Daarnaast was er als in je eigen omgeving bezig was ook nog een knopje in de lijst met keuzes van logboek zien zoals anderen hem kunnen zien. Kan die ook terugkomen? Ik kan wel mijn logboek zien, maar niet op de manier zoals alleen anderen hem kunnen zien. Ik vond dat erg prettig om dan het totale overzicht zelf ook te kunnen zien.

Geef een reactie