Duikongeval bij Zoetersbout

Zaterdag 22 juli was er rond 12:00 een duikongeval bij Zoetersbout. De betrokkene is in de ambulance afgevoerd, de traumaheli was ook opgeroepen en geland maar hoefde niet ingezet te worden.

De duikers waren eerst kort op 13 mtr diep geweest en aansluitend een half uur op 6 mtr diep. Bij het verlaten van het water kreeg betrokkene last van lichte decompressieverschijnselen waarna de hulpdiensten zijn opgeroepen. Naast polite en ambulance is dus ook de helicopter ter plaatse gekomen. Rond om 13:30 is de Rijkspolite te water ook nog gesignaleerd

Met dank aan Kees voor het doorgeven van dit bericht. Op zijn duiklog vind je ook nog 2 foto”s die hij maakte van de traumaheli.

Op de site van omroep Zeeland staat onderstaand bericht te lezen:

Zaterdag rond 12.00 uur is in Bruinisse een 37-jarige duiker uit Dordrecht onwel geworden. De man was er na een duik zo slecht aan toe dat de traumaheli ter plaatse kwam.

Na behandeling door de trauma-arts werd de duiker per ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht.

Van marco “de buddy” hebben we ondertussen mogen vernemen dat de duiker het goed maakt!marco
misterbubbels@planet.nl
beste loggers
met mijn buddy gaat alles weer goed hij heeft
vijf en een half uur in de deco tank gelegen (in antwerpen) en toen waren de verschijnselen weg hij moet alleen nog terug komen voor verder onderzoek weten niet wat het geweest is hij was niet uitgedroogd denken dat het van de longen komt of gaatje in hartklep maar onderzoek gaat dit uitwijzen

Geef een reactie