DuikRAI nieuw onderdeel van HISWA

In 2012 staat er een nieuwe duikbeurs op de agenda: de DuikRAI. Duikliefhebbers vinden er alles voor en over hun hobby en kunnen tevens direct aankopen doen. Het evenement vormt van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart aanstaande een aanvulling op de vernieuwde HISWA Amsterdam Boat Show. De grootste watersportbeurs van de Benelux opent al op dinsdag 6 maart haar deuren. Van 6 tot en met 11 maart 2012 is Amsterdam RAI dus het toneel van watersport. Bezoekers van de HISWA, waaronder een groot aantal duikliefhebbers, hebben gratis toegang tot de DuikRAI. Wie dus nog niet bekend is met duiken, kan meteen kennis maken met deze onderwatersport.

“De DuikRAI biedt duikers een breed aanbod. Van informatie over duikopleidingen en reizen tot complete duikuitrustingen en apparatuur voor onderwaterfotografie. Ook worden gratis presentaties en clinics verzorgd door deskundigen. “De meeste duikers hebben veel interesse in nieuwe snufjes en hebben grote behoefte aan het beste en nieuwste materiaal. Op de DuikRAI vinden ze een compleet overzicht van nieuwe producten en kunnen ze deze desgewenst ook direct voordelig aanschaffen. Daar ligt de kracht van deze beurs, zeker vlak voor aanvang van het seizoen aldus beursmanager Rikkert Graat.

De NOB is door organisator Amsterdam RAI aangetrokken als partner van de DuikRAI. Arjan de Vries van de NOB: “We zijn erg enthousiast over de introductie van de DuikRAI. Deze nieuwe beurs zet in combinatie met de HISWA Amsterdam Boat Show watersport over de volle breedte op de kaart en geeft duiksport in Nederland hiermee een nieuwe impuls. Ook uitgeverij BCM (bekend van Duikmagazine) vervult een partnerrol bij de nieuwe DuikRAI.

De DuikRAI 2012 is op vrijdag 9 maart geopend van 10 tot 22 uur en op zaterdag 10 en zondag 11 maart van 10 tot 18 uur. Een toegangskaart voor de DuikRAI kost €7,50 en biedt korting op toegang tot de HISWA Amsterdam Boat Show. Een toegangskaart voor HISWA 2012 biedt eveneens toegang tot de DuikRAI en kost online €15,00. Bij een HISWA toegangskaart kan voor slechts €7,50 een NS-dagretour worden gekocht, waarmee bezoekers vanuit ieder station in Nederland naar Amsterdam RAI kunnen reizen. Voor wie met de auto komt, is online een parkeerkaart beschikbaar.

Meer informatie over de DuikRAI is te vinden op www.duikrai.nl.

bron: onderwatersport.org

Geef een reactie