Lichaam Nederlandse duiker gevonden

DEN HAAG In Thailand is het lichaam van een Nederlandse duiker gevonden.Het zou gaan om een 57-jarige man die al sinds eind maart wordt vermist.De identiteit en de doodsoorzaak zijn niet bekend. bron: nos teletekst

Aanvullende informatie op nu.nl

DEN HAAG/CHALONG – In Thailand is het stoffelijk overschot van een vermiste Nederlandse duiker gevonden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag liet donderdag weten dat het om een man gaat die in Chalong woonde. Hij werd al sinds eind maart vermist.

Het ministerie wil niets zeggen over de identiteit van de man of over de doodsoorzaak. Volgens de Phuket Gazette, een Engelstalige lokale krant in Thailand, gaat het om een 57-jarige duikinstructeur. Hij zou op 26 maart zijn huis hebben verlaten en is daarna niet meer teruggezien.

Zijn familie en vrienden hebben kort na zijn verdwijning nog een beloning van 50.000 baht (ruim 1000 euro) uitgeloofd voor de gouden tip, maar er kwam geen nieuwe informatie bij de politie binnen, aldus de krant.

Die meldde verder dat het stoffelijk overschot van de man 11 juni werd gevonden, waarna de Thaise politie een onderzoek begon.

Geef een reactie