Nog 2 duikers in de problemen

In Zeeland zijn in het weekend nog twee duikers in de problemen gekomen. Het ging in alle gevallen om Belgen. Het totaal komt daarmee op vier! Bij Scharendijke zaten zondagochtend twee duikers in de moeilijkheden. Ze zijn naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zaterdagmiddag hadden bij de Gorishoeksedijk op Tholen twee andere duikers problemen. Ook zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

In beide gevallen stelt het Korps Landelijke Politie Diensten een
onderzoek in naar de toedracht.

bron: omroep Zeeland

Rm
momba037@planet.nl
Ik hoor of zie alleen maar berichten over Belgen die in moelijkheden komen. Waaraan ligt dat? Is in Nederland de opleiding beter? Beter materiaal, of duiken de Belgen gewoon slechter.
Natuurlijk zijn er enorm veel Belgen in de oosterschelde aan het duiken, maar in percentage gezien moet er dan toch ook een keer een Hollander in de prombelen komen (of verzuipen). Wie heeft het antwoord?

erik
erikreiters@hotmail.com
Het is inderdaad zo dat onze belgische “vrienden”
een andere vizie op duiken hebben. Nl, hoe dieper hoe beter! een goede duik is meestal voor hun dieper dan 40 meter. Het gros van de duikongevallen zijn voor hun rekening terwijl zij ( de belgen ) niet het meeste duiken in zeeland

Geef een reactie