Ook dit jaar snotolfen in Grevelingen

Ook dit jaar zitten er weer snotolfen in de . Zo kan je bij het op een meter of 2/3 een snotolf met nest vinden.De Snotolf die je op de foto ziet is 26 maart jl. genomen Marcel Hoogeveen uit Lelystad bij de . Dank voor het opsturen van de foto Marcel!. De eerste ”s zijn nog niet gesignaleerd. Heb jij ze al gezien dit jaar? geef het gelijk aan ons door!Marcel Hoogeveen
ludekuse@wanadoo.nl
Beste Redactie,

ook ik heb een snotolf gezien. dat was bij De Kabbelaar (achter op het ) op 26 maart jl. Een foto hiervan heb ik eventueel beschikbaar.

groeten,

Marcel
Willem
nietnieuw@yahoo.com
Hoi,

Ook ik heb op 25 maart een snotolf gezien, dit was bij Parking aan het eind van de reefball`s links.
Ik ben er gisteren nog geweest maar heb hem niet meer gezien helaas.

Groeten Willem
Willem
nietnieuw@yahoo.com
Hoi,

Ook ik heb op 25 maart een snotolf gezien, dit was bij aan het eind van de reefball`s links.
Ik ben er gisteren nog geweest maar heb hem niet meer gezien helaas.

Groeten Willem
Günter
diverdiver55@hotmail.com
Ik heb ook een paar moie fotos van de snotolf bij het Koepeltje. Gezien in de week voor pasen.

Geef een reactie