Ook dit jaar snotolfen in Grevelingen

Ook dit jaar zitten er weer snotolfen in de Grevelingen. Zo kan je bij het Koepeltje op een meter of 2/3 een snotolf met nest vinden.De Snotolf die je op de foto ziet is 26 maart jl. genomen Marcel Hoogeveen uit Lelystad bij de Kabbelaar. Dank voor het opsturen van de foto Marcel!. De eerste Sepia”s zijn nog niet gesignaleerd. Heb jij ze al gezien dit jaar? geef het gelijk aan ons door!Marcel Hoogeveen
ludekuse@wanadoo.nl
Beste Redactie,

ook ik heb een snotolf gezien. dat was bij De Kabbelaar (achter op het wrakje) op 26 maart jl. Een foto hiervan heb ik eventueel beschikbaar.

groeten,

Marcel
Willem
nietnieuw@yahoo.com
Hoi,

Ook ik heb op 25 maart een snotolf gezien, dit was bij Dreischor Parking aan het eind van de reefball`s links.
Ik ben er gisteren nog geweest maar heb hem niet meer gezien helaas.

Groeten Willem
Willem
nietnieuw@yahoo.com
Hoi,

Ook ik heb op 25 maart een snotolf gezien, dit was bij Dreischor Parking aan het eind van de reefball`s links.
Ik ben er gisteren nog geweest maar heb hem niet meer gezien helaas.

Groeten Willem
Günter
diverdiver55@hotmail.com
Ik heb ook een paar moie fotos van de snotolf bij het Koepeltje. Gezien in de week voor pasen.

Geef een reactie