Samenwerking tussen DAN Europe en NOB

DAN (Divers Alert Network) is een non-profit organisatie die zich inzet voor de veiligheid van sportduikers. Ze doen dat preventief door middel van diverse onderzoeken en opleidingen en door het stimuleren van snelle en juiste eerste hulp bij een duikongeval. De NOB en DAN onderzoeken momenteel op welke gebieden er kan worden samengewerkt. Vooruitlopend op die samenwerking kan DAN onderstaande zuurstofkoffer voordelig aan NOB-leden aanbieden.Standaard DAN Europe zuurstofkoffer: speciale prijs voor NOB leden: ? 475,00 (inclusief BTW en verzending, exclusief cilinder). Groene waterdichte koffer met DAN-logo en de vermelding “Oxygen Unit”, Pin index drukregelaar met een constant flow en twee middendruk aansluitingen, witte middendruksslang, op vraag automaat, Tru-Fit masker, Non-Rebreather masker, reanimatiemasker met zuurstofaansluiting en DAN-Oxygen On Board sticker.

Dankzij deze zuurstofkoffer kan er zuurstof geleverd worden aan twee of drie (optioneel) gewonde duikers, d.m.v. de op vraag automaat (100% zuurstofconcentratie) en/of een non-rebreather masker (max. 75%zuurstofconcentratie) en/of een reanimatiemasker (50% zuurstofconcentratie). De maximum lengte van de fles (niet bijgeleverd) die in deze koffer past is 43cm.

Het is tevens mogelijk i.p.v. de standaard koffer een grotere koffer (zelfde inhoud) te bestellen, waar het mogelijk is twee flessen in te steken (of 1 fles + een EHBO koffertje/set). De maximum lengte van de fles die in deze koffer past is 55cm (of 69cm indien de fles diagonaal geplaatst wordt). Externe afmetingen: 615X530X230mm – Interne afmetingen: 555X460X205mm.
Deze koffer heeft een meerprijs van  25,00.

Aanbieding is geldig tot 15 september 2008. De koffer is te bestellen door het bestelformulier in te vullen en gelijktijdig de betaling naar de NOB over te maken.
bestel link
bron, nieuwsbrief nob

Geef een reactie