Schelde verhuurt voortaan ook duikboten

De schelde bootverhuur uit , al langer bekend van de verhuur van vissersbootjes, biedt sinds 5 februari de mogelijkheid om ook speciaal voor dukers aangepaste boten te huren. Met zo”n bootje kan je dan gaan duiken op de stekken in de waar je vanaf de kant niet zo maar bij kan.

De boten zijn uitgerust met fishvinders/sonars waarmee de bodem van de Oosterschelde afgezocht kan worden naar interesante duikplekken.
De boten zijn 5.35 meter lang en er is een ruime kuip die plaats biedt aan 4 duikers. Voor de boten is geen vaarbewijs nodig.

Alle bekende plekken in de Oosterschelde liggen tussen de 10 en de 45 minuten (), van de thuishaven te Wemeldinge.

Bij de vlakbij gelegen duikshop Octopussy is de mogelijkheid om de duikflessen te vullen. Tot april is de huur EUR 60 per dagdeel en dat is inclusief 5 liter brandstof.

Verder behoort driftduiken tot de mogelijkheden zo ook nachtduiken, deze twee mogelijkheden geschieden onder begeleiding van mijn man die al ruim 20 jaar duikt, en ruim 2,5 jaar op de Nederlandse Antillen heeft gewerkt als duikinstructeur. Verder zijn ook alle mogelijke duikarangementen mogelijk.

Voor meer info descheldebootverhuur

Geef een reactie