Zeeland grootste zee-aquarium komt eraan

Het wordt met afstand het grootste zee-aquarium van Zeeland. Volgende maand begint de bouw van Aquapolis, de nieuwste attractie van themapark WaterLand Neeltje Jans. Met het project is een investering van twee miljoen gemoeid. Wil je als themapark de concurrentie het hoofd bieden dan moet je.

WaterLand-directeur A. van de Hoef: “blijven vernieuwen en daar is WaterLand al enkele jaren mee bezig”. Het nieuwe entreegebouw Deltaplaza werd neergezet, er werd een waterglijbaan gerealiseerd en weervrouw Helga van Leur wijdde in 2003 de orkaanmachine in. Ondertussen werd verder gewerkt aan de plannen voor een zee-aquarium. Grootse plannen, want er moet een compleet nieuw gebouw voor neergezet worden, ontworpen in de stijl van Deltaplaza. In het gebouw komen acht bescheiden “themabakken” en krabben- en visaaibakken.Martin
mart2@hotmail.com
Wat een “leuk” idee.
Een bak plaatsen met vissen om te aaien.
Vissen zitten daar echt niet op te wachten.
Laat ze met rust!
Stel jezelf ééns voor dat jij als duiker constant aan je vinnen wordt getrokken door een zwerm haaien. Als beesten het toch zonodig vinden om deze dieren te “aaien” hoop ik dat ze er pijlstaartroggen in plaatsen.
erik
vikkings@home.nl
Ben het helemaal eens met m”n voorganger.
Leven en laten leven.
erik
vikkings@home.nl
Ben het helemaal eens met m”n voorganger.
Leven en laten leven.
klaus
k.dreischerf@zonnet.nl
Hallo zeg! Dit is wel erg zwart-wit. Het is waar dat de vissen daar niet om vragen. Maar een beetje verder denken kan soms geen kwaad. Als je genoeg mensen bereikt die op deze wijze contact kunnen maken met vissen, bereik je misschien wat meer kwa bescherming van bedreigde vissoorten….zodat onze kinderen ook nog steeds vissen kunnen bewonderen, bij voorkeur ook in het wild!!!

Geef een reactie