Zeelandbrug te populair?

De Sepias zijn in het land en deze en komende maand staat elk weekend de Zeelandbrug vol met auto”s. Ook dit weekend was er weer geen doorkomen aan. Auto”s worden dubbel geparkeerd en en tot aan de weg en tot voorbij het restaurant staat het vol. Wij raden momenteel iedereen af om in het weekend bij de Zeelandbrug te gaan duiken. Als je toch wil duiken bij de Zeelandbrug ga dan door de weeks tijdens kantoortijden of maak er een nachtduik van. Het kost je allicht een vrije dag of een beetje nachtrust, maar het scheelt een hoop irritatie en natuurlijk veel minder last van die grote aantallen duikers in het water.

Je kan natuurlijk ook een van de andere populaire duikstekken in de Oosterschelde uitzoeken om naar Sepia”s te gaan kijken. (Bijv. Kulkenol, Wemeldinge, Tetjes (let op de netten), De Punt, Zoetersbout, Goese Sas, Scharendijke en Zuidbout)

jelle
adsl579799@TISCALI.NL
Voor de iets meer ervarene duiker is het mischhien een tip om ca 5 kwartier voor hoogwaterkentering naar beneden te gaan.
Je hebt dan wel een sterkere stroom dan bij kentering. Echter het is goed te doen. Aan te raden alleen bij hoogwaterkentering aangezien je dan met de stroom mee gaat naar de Sepia plekken.

dit jaar twee keer gedaan en ging prima.

Geef een reactie