Zeelandvergunning definitief voorbij

Er werd al maanden niet meer gecontroleerd op het bezit van een zeelandvergunning, maar sinds 1 october hoef je formeel ook niet meer in het bezit te zijn van het ooit door de provincie Zeeland ingestelde papiertje.

Het papiertje werd door veel duikers als grote onzin ervaren. En slechts een manier voor de provincie Zeeland om extra inkomsten te verwerven.henk
henk@divemail.com
eindelijk dan gen vergunning meer. Lekker hooor vooral als je net zoals ik net toe was aan een nieuwe. Al moet ik wel zeggen dat ik het idee had dat er met de opbrengsten van de duikvergunning, investeringen werden gedaan voor duikers, zoals borden met wat er zoal te zien is onder water en het creeren van mooie makkelijke instapplaatsen. Een duikvergunning die ik wel groote onzin vindt is die voor Vinkeveen. Vel geld in verhouding tot een klein gebied waar je kan duiken en overdag ook zeer weinig te zien. En dat was wel mooi van Zeeland je had erg veel locaties.
johan29
1@2.nl
De administratiekosten waren ongeveer gelijk aan de opbrengst van de vergunning. Ken trouwens duikers die meer dan 10 jaar in Zeeland hebben gedoken zonder vergunning. Is er zowiezo ooit echt gecontroleerd ?

Geef een reactie