Betaald parkeren Oostvoornse Meer

Het recreatieschap gaat vanaf volgend jaar parkeergeld heffen bij de oevers van het Oostvoornse Meer. Bovendien zullen de inkomsten voor het schap uit de parkeerplaatsen bij de strandovergangen in Rockanje omhoog moeten. Het strand van het Oostvoornse Meer wordt druk bezocht door duikers, vissers, surfers en dagjesmensen. Eigenaar John van Zoomeren van paviljoen de Stormvogel noemt de voorgenomen maatregel verschrikkelijk. Hij vreest dat mensen na een dagje Maasvlakte het bakkie chocomel bij hem zullen overslaan als ze moeten betalen. Mij is altijd verzekerd dat er nooit aan betaald parkeren wordt gedacht. Ik heb net een bouwvergunning binnen om een serre te plaatsen. We kunnen voortaan feestjes en partijen onderdak bieden.

Schapsbestuurder Ies Klok (ook wethouder van Westvoorne) pleitte wel voor een voorzichtige stijging van de parkeergelden, om te voorkomen dat mensen wegblijven.

Vergroting van de inkomsten is een van de maatregelen die het bestuur moest nemen omdat gemeenten de komende jaren niet extra willen betalen. Verder moet de verkoop van grond voor vakantiewoningen aan de Bernisse 6,5 miljoen opleveren, terwijl de Landtong het schap 775.000 euro oplevert.

bron adHebik
Hebik@gmail.com
Heel erg triest!!!!!!!
Boycot die hap door buiten de betaalde uren daar te gaan duiken.
Stephan
s.j@hotmail.com
Echt weer een achterlijk idee van zo”n kutpoliticus
jean
jean.cruts@wanadoo.nl
Ze hebben het wel over parkeergeld, maar wanneer gaan ze de waterkwaliteit verbeteren zodat de duiker ook kwaliteit voor zijn geld krijgt. Daarnaast is zeker gedurende de drukke zomermaanden het zicht vaak zo belabberd dat het lijkt alsof je in de erwtensoep duikt. Laat ze eertst maar eens zorgen dat het water weer wat zouter wordt zodat het onderwaterleven weer wat op peil komt. Als dit zo doorgaat komt er niemand meer.
Boze Duiker
niet@niet.nl
Wat een belachelijk idee! Kunnen ze geen parkeergeld gaan heffen bij golfterreinen! Daar komen allemaal van die patsers in dikke auto”s “balletjes meppen” en hebben toch dikke gevulde beurzen (Anders kunnen ze ook het “meppen” niet betalen!. Maar daar hoor je ze niet over. Waarschijnlijk omdat de politiek ook aan golf doet!
Hoe dan ook: Waardeloze besissing en inderdaad, buiten de betaalde uren gaan duiken!

Geef een reactie