Duiken met krokodillen

Zuid-Afrika heeft een rijk aanbod aan wildlife, maar voor de echte thrillseaker is er nu iets totaal anders; kooiduiken met krokodillen! Het is de nieuwste attractie van de Cango Wildlife Ranch in de Kleine Karoo, waar maar liefst 400 krokodillen en alligators leven.
Deze dieren worden op de ranch gekweekt en zelfs wereldwijd geëxporteerd. En nu heb je als bezoeker de kans ze van heel dichtbij te zien. Neem plaats in een grote kooi onder water terwijl de vriendelijke bijters nieuwsgierig rondjes om de kooi draaien. Kinderen die zich dapper genoeg voelen en ouder zijn dan twaalf jaar, mogen ook in de kooi maar enkel onder begeleiding van een ouder.

In de Cango Wildlife Ranch leven ook wilde cheeta’s en andere grote katten zoals Bengaalse tijgers. Behalve grote roofdieren heeft de Cango Ranch ook een paar vriendelijke beesten zoals kangaroes, verschillende felgekleurde papegaaien, Taiwanese varkentjes en ook otters. Voor kinderen is er een waterspeeltuin met waterkanonnen, waterjets, klimwanden en een kinderboerderij. Het park heeft ook internationale bekendheid voor haar inzet en bescherming van bedreigde diersoorten.

Ga naar www.cango.co.za voor meer informatie.

Zie ook de telegraaf voor het volledige artikel

Geef een reactie