Duikerslog.nl logt 10.000e duik !!

In de anderhalf jaar dat de internetsite www.duikerslog.nl bestaat hebben ruim dan 275 leden de moeite genomen om hun logboek wat zij bij het duiken bijhouden op deze site te plaatsen. Woensdag 24 september werd alweer de 10.000e duik gelogd.

Initiatiefnemer en huidige webmaster Eric Verlooij begon de site ooit omdat een collegaduiker (Andre Koks) hem er op atendeerde dat het allicht een goed idee was om de duiken uit het (papieren) logboekje ook in de computer te zetten. Iedere duiker raakt op een dag zijn logboek kwijt, en als dat gebeurd dan prijs je jezelf erg gelukkig als je al die duiken ergens hebt staan. Als echte internetfreak ging Eric aan de slag en werd duikerslog.nl geboren.

Iedereen die dat wil kan gratis een acount aanmaken en binnen enkele minuten beginnen met het invoeren van zijn/haar duiken. Ondertussen hebben honderden mensen dit al gedaan, zo getuigd ook de imposante lijst met duikers die op de site zijn aan te treffen.

Ook voor mensen die niet hun logboekje wil gaan bijhouden heeft de site een hoop te bieden. Even door het lijstje met recente duiken bladeren en je weet weer precies waar in nederland je niet hoeft te duiken omdat het zicht er waardeloos is. Daarnaast wordt op de site een nieuwsarchief bijgehouden waar je altijd het laatste duiknieuws kan vinden.raymondo van es
raymondovanes@hotmail.com
Gefeliciteerd Eric met je 10.000e log,hopelijk mogen we nog heel lang genieten van jou site

groetjes raymondo

beheerder van
www.diveteam-marlin.nl

moderator van
http://beta.prikpagina.nl/list.php?num=250

Geef een reactie