Nieuwsjaarsduik voor giro 555

De omvang van de ramp in Azië is niet voor te stellen en alle hulp is dan ook meer dan welkom. Duikclub Capelle wil ook op haar manier een steentje bijdragen. Op 9 januari a.s. organiseren zij een nieuwjaarsduik. Deze nieuwjaarsduik is open voor iedereen met een duikbrevet. Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan giro 555 en bedraagt slechts 5 euro, maar meer mag natuurlijk altijd. Iedere deelnemer zal gratis worden voorzien van perslucht. Na afloop kan je je binnen omkleden en een warme douche pakken!!

Het is de bedoeling dat iedereen die mee doet duikt in een natpak, echt bikkels dus. Ook de staf duikt in natpak. De deelnemers worden om 13:00 uur verwacht bij het beachcenter bij slag Stormvogel van het Oostvoornsemeer. Na afloop is er de mogelijkheid om in het Beachcenter een drankje en/of soep te nuttigen.

Laat even weten of je komt en met hoeveel, ook niet duikers zijn welkom. Meer informatie van Herma & Leo van Duik Club Capelle tel: 06-52121967 of per email hermalambert@tiscali.nl

Geef een reactie