Onderwaterhuwelijk op st. maarten

Wat is er nou mooier dan elkaar het ja-woord geven met blote voeten in het witte zand? Op St. Maarten zijn aanstaande bruidsparen verzekerd van een onvergetelijke huwelijksdag. Inmiddels zijn er diverse wedding planners – zowel in Nederland als ter plaatse- die verliefde stellen kunnen helpen met het organiseren van deze bijzondere dag. Zij helpen met alle details, van de administratieve handelingen tot en met de corsages, bruidstaart en fotograaf. Veel hotels op St. Maarten hebben de ontwikkeling opgepikt en bieden complete trouwpakketten aan hun gasten: variërend van catering van het feest tot romantische suites, intieme diners bij kaarslicht op het strand, honeymoonduiken en dagtrips naar naburige eilandjes.
Voor stellen die niet bang zijn voor een nat pak, is het nu ook mogelijk om onder water een trouwceremonie te houden, al dan niet in bruidskleding, en compleet met speciale ringen, het OK signaal als ja-woord en de huwelijksgeloften op schrijfbordjes.

Deze unieke ceremonie bezegelt het huwelijk, maar er dient nog wel een officiële huwelijksvoltrekking plaats te vinden voor de burgerlijke stand. Dat kan natuurlijk ook op St. Maarten. Verder hebben bruid en bruidegom een duikcertificaat nodig, dat ze uiteraard eerst samen op St. Maarten kunnen halen.

bron: opreisgids.nl

Geef een reactie