Waalse duiker sterft in Sharm-el-Sheik

In de Egyptische badplaats Sharm-el-Sheik is woensdag een Waalse man van 45 gestorven tijdens het duiken. Hij werd onder water opeens ziek. Toen hij boven water kwam, verloor hij het bewustzijn en stierf. Na 45 minuten is nog een reanimatiepoging gedaan. De hulpdiensten zijn nog met een speciale speedboot zijn kant opgekomen, maar toen was het al te laat. De Egyptische politie onderzoekt wat er precies gebeurde en kijkt zijn duikcomputer na, en of er misschien problemen waren met de lucht in de duikfles of met de duikflessen.

bron: VTM.

Je kan de uitzending van 22 juni om 19.00 bekijken op de pagina het fragment zit op ongeveer 11 minuten.

marcel
koedijk1@wanadoo.nl
ja weer een trieste gebeurtenis, maar weer is het een belg 🙁

wat mij opviel in het filmpje is dat ze weten dat het een 45jarige man uit waals is, maar dat zijn indentiteit nog niet bekend is ???

typisch belgisch journaal 😛
Nathalie
A12@skynet.be
Waals? Waar ligt dat ergens …?

Daar kan jij gegarandeert een objectief antwoord op geven, of niet ?
arne
arne@hotmail.com
Jullie bevestigen prima het cliché dat Nederlanders een zeer dikke nek hebben. Ik hoop dat jullie nooit een ongeval moeten meemaken en een beetje meer respect voor de doden krijgen. Blessings uit België!
Hans Hijlkema
kontiki-diving@planet.nl
Triest dat er zo op een dodelijk slachtoffer wordt gereageerd!! Wij zijn zelf kort na het ongeval actief geweest het slachtoffer te beademen en te reanimeren. Na ca 25 minuten schoot het SAR team ons te hulp. Helaas heeft de CPR niet meer mogen baten. Laten we voorzichtig zijn met het trekken van voorbarige conclusies en afwachten wat er uit de onderzoeken tevoorschijn komt.

Kontiki Diving Nederland
Willy NL
duik@hotmail.com
Schandalig Marcel!
Wat een k#t-opmerking!
En dan nog afsluiten met een grapje ook…

Excuses aan alle Belgen voor mijn infantiele landgenoten.

Geef een reactie