Zoektocht definitief gestaakt

De zoektocht naar de vermiste Nederlandse duiker in het Egyptische deel van de Rode Zee is definitief gestaakt. De familie heeft daarmee ingestemd, nadat de echtgenote van het slachtoffer vorige week een bezoek aan het land heeft bracht. Vrijdag was de laatste dag waarop actief naar de man en zijn mededuikers is gezocht.

De man uit Den Haag was negen dagen geleden op duikexcursie ten noorden van Marsa Alam, zevenhonderd kilometer ten zuidoosten van de Egyptische hoofdstad Caïro. Door onbekende oorzaak raakte hij het contact met de boot kwijt. Ook twee Russen en een Egyptische gids worden sindsdien vermist.

Een derde Russische duiker wist na uren zwemmen een dorpje ten noorden van Marsa Alam te bereiken. Hij verklaarde dat hij de anderen was kwijtgeraakt in een gebied met veel koraalrif, hoge golven en haaien.

bron nu.nl
Irene
hey@komwegaan.net
Ik vind het afschuwelijk. Wat een horrorscenario. Vreselijk voor de familie om niet te weten waar je geliefde is of is gebleven. Hopelijk kunnen ze dit ooit afsluiten. Bah.
Adri
a3vd@xs4all.nl
Er is inderdaad altijd een moment waarop er iets besloten moet gaan worden, het is de enige goeie beslissing die je kan nemen.

Wens de familie alle sterkte toe en hopenlijk kunnen ze eens nog waardig afscheid nemen van hen.

Adri.

Geef een reactie