Dive4Live duikt voor PinkRibbon

Zondag 7 mei onganiseert dive4live een bijzondere duikactiviteit. De dag staat in het teken van duiken voor het goede doel. Het doel is geld inzamelen voor de stichting Pink Ribbon. Pink Ribbon wil “Gezonde vrouwen en mannen bewust wil maken van (het risico op) borstkanker”. De opbrengst zal gebruikt worden voor de bouw van een Pink Ribbon huis ten behoeve van borstkankerpatiënten en hun dierbaren.

De dag begint om 10 uur op locatie Oostvoornse meer, slag Baardmannetje Noordoever 7. Zowel duikers als niet-duikers zijn welkom om deel te nemen aan diverse activiteiten en kunnen mooie prijzen winnen.

De dag zal beginnen met een uitgebreide duikreddingsdemonstratie. Om twee uur zal de speciale duikactiviteit van start zal gaan: met 100 duikers tegelijkertijd het water in!

Tussen de bedrijven is er tijd om deel te nemen aan diverse attracties en spelelementen voor jong en oud. Ook voor de innerlijke mens wordt er gezorgt en zijn er hapjes en een drankjes verkrijgbaar.

Na de duikactiviteit is er life-muziek en zullen, behalve de opbrengst van de actie ook de winnaars van de evenementen bekend worden gemaakt.

Aanmelden via www.diveforlife.nl.

Geef een reactie